ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι:
½ κιλό μελιτζάνες
½ κιλό πιπεριές πράσινες ή σπέτζες
½ κιλό ντοματάκια λειωμένα
αλάτι και πιπέρι
½ κιλό πατάτες (αν θέλουμε)
Κόβουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές (ή και τις πατάτες καθαρισμένες)
σε φέτες και τις τηγανίζουμε. Τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Βάζουμε
στο τηγανισμένο λάδι του τηγανιού τα ντοματάκια με λίγο νερό και,
αφού βράσουν λίγο ρίχνουμε τα λουκάνικα να βράσουν. Ρίχνουμε τα λουκάνικα
να βράσουν ένα τέταρτο της ώρας. Στη συνέχεια όλα μαζί τα υλικά τα
βράζουμε σε κατσαρόλα και αποτελειώνουμε το βράσιμο.
|