ΜΗΛΟ ΓΛΥΚΟ
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

Ένα κιλό ζάχαρη

30 μήλα φιρίκια

ένα κομμάτι κανέλα

30 φουντούκια

ένα μανταρίνι(ή φλούδα)


Βγάζουμε τα κουκούτσια από τα μήλα με το ειδικό εργαλείο.Τα καθαρίζουμε από τη φλούδα γύρω-γύρω με μυτερό μαχαιράκι, τα βάζουμε στο νερό και τα πλένουμε.Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τη ζάχαρη κι ένα ποτήρι νερό.Προσθέτουμε την κανέλα, τα γαρύφαλλα και τη φλούδα ενός μανταρινιού.Τα βάζουμε να βράσουν.

Όταν πάρουν βράση, ανοίγουμε την κατσαρόλα για να χύσουν χρώμα.Και τη δροσιά που μαζεύεται στο σκέπασμα της κατσαρόλας.